Sustenabilitate

Sustenabilitatea

Bine ați venit la Ceva cu Dichis, un brand de modă sustenabil care combină perfect arta, conștiința mediului și practicile etice. Prin angajamentul nostru față de sustenabilitate, ne propunem să revoluționăm industria modei prin promovarea articolelor de îmbrăcăminte imprimate manual și prin utilizarea de culori non-toxice.

Focusul principal al brandului il reprezinta arta străveche a imprimării manuale numita block printing. Folosind această măiestrie tradițională, ne asigurăm că fiecare piesă pe care o creăm este impregnată de unicitate și caracter. Fiecare design este meticulos lucrat manual, folosind matrite mici din lemn sculptate cu modele și motive. Această tehnică artizanală nu numai că produce modele uimitoare și distinctive, dar păstrează și o practică veche de secole, protejând eficient moștenirea culturală.

In cadrul Ceva cu Dichis, acordăm prioritate utilizării țesăturilor naturale și circulare în colecțiile noastre, asigurându-ne că îmbrăcămintea noastră nu este doar elegantă, ci și ecologică.

Angajamentul nostru față de durabilitate

Sustenabilitatea este în centrul a tot ceea ce facem. Ne pasă profund de planetă și credem că moda nu ar trebui să vină în detrimentul mediului nostru. Folosind în principal țesături naturale și circulare, ne străduim să minimizăm amprenta noastră ecologică și să contribuim la un viitor mai durabil.

Țesături naturale: darurile Mamei Natură

Natura ne oferă o gamă largă de fibre frumoase și regenerabile pe care le valorificăm în îmbrăcămintea noastră. Folosim bumbac, bumbac organic, in, mătase și alte țesături naturale care sunt cultivate fără substanțe chimice dăunătoare sau utilizarea excesivă a apei. Aceste țesături nu sunt doar blânde cu mediul înconjurător, ci și mai moi cu pielea ta.

Țesături circulare: închiderea buclei

De asemenea, suntem susținători ai economiei circulare. Încorporăm țesături circulare în design-urile noastre, care provin din materiale reciclate sau care reprezinta „stocuri moarte”, resturi de materiale ramase de la fabrici sau designeri cunoscuti. Dând o nouă viață textilelor aruncate, reducem deșeurile și consumul de energie, păstrând în același timp resursele valoroase.

Stilul întâlnește durabilitatea

La Ceva cu Dichis, sustenabilitatea nu înseamnă compromiterea stilului. Echipa noastră de design lucrează cu drag pentru a crea piese atemporale, care îmbină perfect estetica și etica.

Transparență și practici etice

Prioritizăm practicile etice de producție și asigurăm un tratament echitabil al lucrătorilor implicați în lanțul nostru de aprovizionare. Angajamentul nostru față de sustenabilitate se extinde dincolo de materialele pe care le folosim, deoarece ne străduim să creăm și un impact social pozitiv.

Alăturați-vă Mișcării

Alegând Ceva cu Dichis, participi activ la crearea unei industrie a modei mai sustenabile. Prin sprijinul tau, putem genera schimbări pozitive și îi putem inspira pe alții să urmeze exemplul. Împreună, putem redefini modul în care moda este făcută, cumpărată și bucurată.

Conecteaza-te cu noi

Rămâi la curent cu cele mai recente colecții, inițiative de sustenabilitate și alte noutati, urmărindu-ne pe rețelele sociale și abonându-te la newsletterul nostru. Alătura-te comunității noastre de pasionați de modă atenți și hai să deschidem calea către un viitor mai verde și mai elegant.

Împreună facem diferența!

whatsapp