Povestea noastra

Faceți cunoștință cu designerul

Oana Sofron este designerul și fondatorul Ceva cu Dichis.

Aceasta este povestea ei:

„Povestea a început când eram mică. Mergeam cu mama la croitoreasa ei, ma bagam sub mașina de cusut și mă jucam cu toate resturile de textile. Era un loc magic pentru mine, abia asteptam sa merg cu ea din nou. Apoi, acasă, mama avea un dulap cu țesături și îmi amintesc că aveam un ritual: scoteam bucățile de material, le atingeam, le intindeam si îmi imaginam ce aș putea face din ele. Apoi le puneam la loc, la pastrare, ca pe ceva sacru. Totuși, visul meu a rămas în acel dulap până când am crescut.

Anii au trecut, m-am dus să studiez finanțe la universitate și după ce am terminat am înțeles că am un alt vis, așa că m-am înscris la design vestimentar.

Am urmat cursurile și apoi am descoperit tehnica de imprimare manuala numita block printing!

Mi-am amintit cât de mult imi placea senzația de confort pe care lenjeria de pat albă și pijamale frumoase o aduc în suflet.

Așa că am început să creez ceea ce îmi place: textile albe imprimate, haine loungewear și imbracaminte ready to wear interpretate sub forma kimonourilor Meraki.

Restul a urmat organic. Astăzi îmi transform pasiunea și dragostea pentru textile în creații care aduc oamenilor de toate mărimile și toate vârstele, un sentiment de confort și frumusețe. Continuarea acestei călătorii este profund legată de copilul meu interior și de tatăl meu, care a sculptat manual primele mele matrite de lemn atunci când am început să lucrez cu această tehnică.

Procesul meu creativ este in continua schimbare, creste, se maturizeaza, se matureaza, asa ca ceea ce veti descoperi aici poate fi contrastant, diferit, neliniar dar cu siguranta Ceva cu Dichis.”

whatsapp